Schoonloo, Grolloo en kamp “Westerbork”

En wat wil jij noU?

En wat wil jij nou?

Op 7 augustus mocht ik mee op vakantie! We gingen met de auto en ik heb de hele weg lekker liggen slapen op mijn kleed in de auto. Toen ik weer wakker werd waren we in Drenthe. In Schoonloo, daar had de bazin gereserveerd voor twee nachtjes. We verbleven daar in “De Sloapstee“. Superleuk was dat. Ja ook voor de baasjes…. En ik mocht er ook slapen!! Wil je meer weten over die mooie accommodatie, kijk dan onder Links.

Laat mij lekker slapen!

Laat mij lekker slapen!

Op 8 augustus gingen we naar de camping naar Volker, Jolanda en Kean en Evan. Die waren dus ook al verdwaald! Ze waren aan het kamperen. Wel een mooie tent hoor! Zeker net nieuw? De baas mocht Volker helpen met het opzetten van de luifel. Dat was leuk om naar te kijken.

Ik heb lekker gespeeld en daarna in de schaduw gelegen. Heerlijk dat kamperen. Ik mocht zelfs bij de bazin op schoot en snurken dat ik deed…… Er stond geen boom meer overeind daar!

Wachttoren

Wachttoren

Op 9 augustus ben ik met de baasjes naar kamp “Westerbork” geweest. Ik mij daar goed gedragen, daar waren de baasjes blij mee. Ik heb zelfs met de bus meegereden. Zo niet eng! Bikkel ben ik….ik sliep zelfs in de bus. Het was wel weer warm voor mij. Ik was zo blij met de airco in de auto op de weg terug…. Echt cool!

 

Voor alle kiekjes kijk even in de fotogalerij

Poot van Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield