Druk, druk, druk!

O, wat heb ik het druk gehad deze week! Dinsdag mocht ik mee met de uitlaatservice, lekker spelen en ravotten met andere hondjes. Ik had al snel een vriendinnetje gevonden, een Flatcoated Retriever. Dat was leuk en ik was natuurlijk ook wel een beetje moe toen ik thuis kwam.

Donderdag ging ik eindelijk weer ‘ns mee naar speurles, de laatste les was namelijk al een tijdje geleden. Maakt voor mij niet uit hoor, ik wist het nog precies.

Tunnelviesie?

Tunnelviesie?

Het ging wel heel hard regenen, maar daar laat ik me niet door tegen houden. Lekker door de plassen stampen 😉 Ik vond al snel de tas en de broek die verstopt waren, al moest ik onderweg wel even bijgestuurd worden, er is ook zo veel leuks te ontdekken tijdens zo’n speurtocht.

Vrijdag mocht ik weer mee naar jachttraining, ook superleuk! Ik heb daar dummy’s opgehaald en naar het baasje gebracht, mooi dat ze dat vinden joh! Ze wilde ook dat ik ging zwemmen, maar daar begin ik nog steeds niet aan hoor, weet je wel hoe eng dat is??? De volgende keer gaan we het nog eens proberen, maar ik moet het allemaal nog maar ‘ns zien. Als laatste mocht ik aan een geschoten duif ophalen. Het is de bedoeling dat ik die dan naar het baasje breng, dat snapte ik nog niet helemaal, beetje vreemd al die veren!

Lex en Quinta

Lex en Quinta

Gisteren heb ik al mijn broertjes en zusjes weer gezien, een drukte van jewelste natuurlijk. Ik heb er lekker voor gezorgd dat het vrouwtje binnen 5 minuten onder de modder zat, knap hè?? We hebben met z’n allen oefeningen gedaan, we moesten op een krukje gaan zitten. Dat was wel héél moeilijk, maar met een beetje hulp kreeg iedereen het voor elkaar. Verder hebben we ook over hekjes gesprongen en door een tunnel gelopen, eitje! Daarna mochten we nog even met elkaar spelen, lekker in elkaars oren bijten! De baasjes waren allemaal met elkaar aan het bijkletsen, volgens mij hadden ze het over mij en mijn broertjes  en zusjes… Op de terugweg heb ik heel lang geslapen, want ik was toch wel een beetje moe. Ik vond het een geweldige dag, en de baasjes ook!

Lewis

Lewis

Als afsluiter van deze drukke week mocht ik vandaag mee naar de “Obdammerweel” met mijn neef Guus. Lekker rennen en in het water plonsen (met grond onder mijn voetjes, dat dan weer wel). Nu lig ik lekker te ronken op de grond en denk ik dat ik zo de baasjes maar even ga pesten, want ik vind dat ik dat nog niet genoeg heb gedaan 😉

High five van Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Spam Blokkade door WP-SpamShield