Oefenen voor het C-diploma

20140221_140414

Met de eend in de bek! (en Ralph in de achtervolging )

Hallo allemaal!

20140221_140423

Apportje gebracht top top top!

20140221_140345

Eend inspectie….

Vandaag heb ik weer verder geoefend voor het behalen van mijn C-diploma (daar heb ik nog wel een paar lesjes voor nodig, maar het begin is er!). Vandaag was er kennismaking met wild. De trainert had een kraai en een eend meegenomen voor ons. Uiteraard niet meer levend, want schieten kan hij wel! Ik mocht er eerst  lekker op mijn gemak aan snuffelen. Mega interessant….! Daarna ging ik apporteren, nadat de eend door de lucht vloog met wat hulp van spierkracht. Met wat aanwijzingen van de trainert, bracht ik de eend naar het vrouwtje, volgens mij was ze heel trots! Later heb ik nog een dummy gehaald uit het bos, deze was een stuk minder interessant dan de eend. Ik kan niet wachten tot volgende week, hopelijk heeft de trainert dan weer een lekkere eend geschoten!

Met de eend in de bek tot de volgende keer!

Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield