JEEEEEEE, ik ben geslaagd!

lexgeslaagd2

Zo mooie cijfers niet?

JEEEEEEE, ik ben geslaagd! Dat wist ik vorige week al, maar vandaag mocht ik mijn diploma ophalen. En wat denk je? Allemaal hoge cijfers, want ik kan al die oefeningen heel erg goed. Ik vond het heel erg leuk bij Myrthe en hondenschool Joy. En vooral de andere hondjes om mee te spelen, want zeg nou zelf spelen is toch veel leuker dan al die oefeningen waarbij je moet luisteren??? Nog even voor de trainert Myrthe bedankt! Myrthe bedankt, Myrthe, Myrthe o Myrthe bedankt! Uiteraard ook Madeleine voor al haar inspanningen met mij als loslopend projectiel op vier poten πŸ™‚

High five van Lex

One comment on “JEEEEEEE, ik ben geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Spam Blokkade door WP-SpamShield