Clubmatch

DSC02510Vandaag was de clubmatch van de Drentsche Patrijshond en ik mocht meedoen! Het was helemaal in Barneveld. Er waren meer dan 100 andere hondjes, die er bijna net zo uitzagen als ik! Dat had ik nog nooit gezien, ik keek m’n ogen uit. Ik mocht mee doen in de Jeugdklasse, met 11 andere kereltjes. Ik heb een Uitmuntend gekregen (zie ook het fantastische keuringsrapport hieronder), baasjes helemaal blij! Daarna ging ik in de erering, dan moet je nog een rondje lopen en dan zegt de keurmeester op welke plaats je bent geëindigd. Ik was al heel moe van de dag, dus besloot ik het hele rondje te gaan springen. Daarom werd ik tweede en niet eerste. Mijn baasjes waren volgens mij nog steeds wel trots op mij hoor, want ik kreeg een hele dikke knuffel en een lekker bot. Volgend jaar ga ik weer meedoen en in de tussentijd ga ik veel oefenen, zodat ik dan minder spring!

Bij mijn albums staan nog een paar plaatjes van vandaag.

High five van Lex!

keuringrapport lexserah 28062014

One comment on “Clubmatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Spam Blokkade door WP-SpamShield