Dummy time :)

20141031_140901Hoi allemaal,

Mijn baasje had gelukkig weer eens wat tijd over om mijn prachtige website bij te werken. Nu staan er weer wat leuke foto`s op en ben ik weer helemaal blij. Het apporteren van een dummy is leuk. Echt wild is natuurlijk re-te-gaaf! Dat ga ik van de week eens doen. Ik mag namelijk mee op jacht πŸ™‚ Cool niet? De foto`s en belevenissen daarvan volgen natuurlijk nog. Met mij gaat alles goed en ben druk met een herhaaltraining gedrag en gehoorzaamheid. Scheen nodig te zijn voor mijn baasjes. Die waren alles natuurlijk weer vergeten, zodoende dus! Jachttraining doe ik ook nog en dat is en blijft erg leuk. Leuk om de baasjes zo blij te zien als ik wat uitstekend doe. Apporteren in een rechte lijn dat gaat ook steeds beter. Nu nog allemaal in een rechte lijn en dan doe ik het super! Voor de laatste foto`s klik hier.

High-five van Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield