Jachttraining 19 december

Hallo allemaal,

 

DSC02690DSC02696Daar was ik weer met het laatste bericht van 2014.  Vrijdag 19 december was voor mij de laatste training van het jaar. Mijn baasje had de camera weer meegenomen en heeft wat leuke foto`s gemaakt. Wij mochten een achtje lopen met zijn allen. Dat was best raar want dan kom je elkaar tegen. Dit was ook vast de bedoeling van de trainert. We hebben geapporteerd, gemarkeerd en verloren gezocht. Zowel vanuit het veld de bosschages in als andersom. Sommige liepen dan om het struikgewas heen en anderen die denderden er gewoon doorheen. Me me me! Voor alle foto`s klik hier.

Goede jaarwisseling en denk om de honden en vuurwerk!

 

High five van Lex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield