Fokdag

DSC02937Hallo allemaal!

Afgelopen zaterdag was de fokdag. De dag waarop het hele nest wordt gekeurd waar ik er dan eentje van ben. Met ons werden nog veel meer nesten gekeurd. Het was een markthal vol met testosteron… Woef wegwezen jij! Onze keuring was in de middag. Tjark en Berna stonden ons al op DSC02943te wachten. Bijna al mijn broertjes en zusjes waren er! We hebben eerst buiten een proefrondje gelopen om weer even op te frissen wat er nu van mij en het baasje verwacht werd. Volgens mij was de baas ook een beetje nerveus πŸ™‚ Na lang wachten waren we aan de beurt. Het gebruikelijke ritueel. Tandjes bekijken, een beetje voelen of alles goed is en binnen de juiste DSC02959proporties. Ik moest mooi staan en mezelf showen en samen met het baasje een paar rondjes rennen in de ring. Ging volgens mij allemaal wel goed, want de keurmeester zei dat ik een Uitmuntend kreeg! Uiteindelijk waren de baasjes heel trots en Tjark en Berna Β (van kennel Van ’t Sleeswijck) ook! Het andere baasje heeft nog wat leuke foto’s geschoten en die vindt je hier!

High-five van Lex.

11066137_10205005927402845_851238519129373032_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Spam Blokkade door WP-SpamShield