Kiekjes-dag

Hoi allemaal!

IMG_9594Van de week ben ik weer lekker te trainen geweest. Spannend want er waren twee fotografen aanwezig om ons vast te leggen. Leo en Jessica hadden de camera meegenomen. Wij hebben onze stinkende best gedaan om goed te poseren. Beetje lastig als je ook nog moet apporteren, ter land, ter water en in de ……. Druk, druk, druk, je begrijpt het vast wel. Af liggen en IMG_9591op de foto dat ging beter. Allemaal volledig ontspannen in het zonnetje, heerlijk. Lily haar poten weten nog niet dat ze echt kunnen zwemmen. Mocht ik haar apport weer halen. Geen straf want het was lekker weer 🙂 Indy haar riem was wat langer deze dag. Het was nodig volgens haar baas. Al met al hebben wij weer goed getraind en dank aan de fotografen deze dag voor de DSC03035schitterende foto`s! Die vindt je trouwens hier!

High-five van Lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield