De vliegende dummy

DSC03104_resizedHallo allemaal,

De laatste training was er wat regen en wij hadden last van een vliegende dummy. De Trainert had een zogenaamde dummy launcher meegenomen. Het type harde knal en vliegende dummy tot gevolg. Erg leuk natuurlijk en wat gingen ze ver :). Mochten wij allemaal lekker apporteren, uiteraard wel even goed markeren maar dat was een eitje. Niets mis met de ogen….. woef! Ook de andere apportjes gingen prima. Het laatste apport was een staart van een vos. Interessant ding zullen wij maar zeggen. Nu was het nog wat onwennig voor de meeste honden. Het vereist wat meer oefening door herhaling en gaat uiteindelijk ook allemaal goed komen. Straks weten wij niet beter. Al met al weer een leuke training en Trainert die vliegende dummy vind ik erg leuk ;).

De foto`s kunnen hier bekeken worden.

DSC03116_resized

High-five van Lex.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield