Wat was het weer warm zeg pffffffff….

Hoi allemaal,

DSC02977Van de week weer lekker getraind met de Trainert en de andere honden. Wat was het lekker warm, nou ja lekker……. We waren er allemaal wat mak van. Gelukkig stond er in Den Helder nog wat wind zodat het niet al te erg was voor ons en de baasjes. We mochten rondje vast en los volgen tussen de andere afliggende honden door. Moeten de baasjes hard werken voor de aandacht DSC02983van ons πŸ™‚ Even goed markeren op een meter of 60. Dummy apporteren en de schaduw weer in. Wat later nog even verloren zoeken in het struikgewas en een dubbel apport op een paadje. Een dummy in het zicht en eentje een stukje verder uit het zicht. Ik was zo slim om gelijk maar even door te lopen en de tweede alvast even mee te pikken. Vond de trainert erg leuk om te zien. Toppie dus. Als traktatie nog een water apport en de bij behorende afkoeling πŸ˜€ Het baasje heeft nog wat foto`s gemaakt deze vindt je hier!

 

High five van Lex.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield