Weekendje weg naar Nunspeet

IMG_6655Hoi allemaal,

Twee weekjes geleden zijn wij samen met Onne, Lily en hond Lychee naar Nunspeet geweest voor een weekendje weg. Huisje gehuurd met genoeg ruimte om ons heen en niet te vergeten omheind voor het geval Lychee of ik op onderzoek uit zou gaan. De baasjes waren er in ieder geval blij mee πŸ™‚ Het weer was goed te doen. Zon en wat regen op zijn tijd. Niets mis mee zei de baas “Dat is groeizaam weer”. Wij zijn lekker wezen lopen met zijn allen door de bossen in Nunspeet. Mijn neus was te gast want er loopt daar genoeg interessants in de rondte. Lychee en ik hebben leuk met elkaar kunnen spelen. IMG_6685Altijd leuk om achter elkaar aan te rennen of zoals soms gebeurde onder mij door…. Of ik er overheen πŸ˜€ Volgens mij hebben wij allemaal een leuk weekendje gehad zo. Dank aan Lily voor de mooie foto`s. Top! De foto`s kan je hier vinden.

High-five van Lex.

One comment on “Weekendje weg naar Nunspeet

  1. Ziet er super leuk uit! Zelf net met de trein naar Zandvoort geweest met Bruno (mijn hond). Was goed te doen! Had een ticket voor Bruno, waarmee hij de hele dag in de trein mocht.

    Zandvoort was geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Spam Blokkade door WP-SpamShield