“De puntjes op de i zetten”

DSC03130_resizedHoi allemaal,

Afgelopen week mocht ik met de baasjes mee naar de Trainert. De puntjes moesten even op de i gezet worden, want misschien mag ik in actie komen op de jachtproef binnenkort. Wat mocht ik allemaal doen? In ieder geval alle onderdelen voor zowel het C als B diploma en dan even kijken waar er nog wat werk nodig is. Hebben de baasjes ook wat te doen de aankomende tijd….. woef! De Trainert had nog een dummy in het bos gelegd en hem lekker moeilijk gemaakt zodat ik, dat had hij gedacht, hem niet zo snel kon vinden….. Helaas voor de Trainert niet moeilijk genoeg want ik zig-zag en haal wind :). DSC03141_resizedVanwege de warmte dan snel weer te water voor het water-apport, het vooruit sturen over water en het apport over water. Heerlijk dat gepeddel met de poten in de sloot…. Al met al een paar kleine dingetjes die nog wat aandacht nodig hebben, maar dat gaat zeker lukken! Het baasje heeft nog wat foto`s gemaakt, die vindt je hier.

 

High-five van Lex!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield