Heeft even geduurd zeg……

Hallo allemaal!

DSC03148_resizedDat is weer een flinke tijd geleden dat er hier wat is gepost…… Het baasje heeft het erg druk gehad de afgelopen tijd en we zijn ook nog op vakantie geweest, dus al met al niet veel tijd gehad om hier wat neer te zetten. Nu maar even een poging wagen met het achterstallig onderhoud 😛

Flynn is bij ons op vakantie geweest. Het was erg leuk en wij hebben ons uitstekend vermaakt. Af en toe wat druk, zo`n jonge hond erbij in huis. Als senior moet ik dan zo nu en dan even corrigeren want dat behoor ik dan te doen is het niet? Flynn was ook nog een keertje mee geweest te trainen met de andere jachthonden en DSC03150_resizeddat ging super. Het wordt een uitstekende hond hoor die Flynn. De baas had nog wat foto`s gemaakt en die kan je hier vinden.

 

High-five van Lex.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield