In het bos

DSC05611_resizedHoi allemaal!

Het was lekker winderig tussen de bomen. Het leukste was natuurlijk niet het “uit het zicht blijven” maar het apporteren van de dummy`s πŸ˜‰ . Het baasje was mee om weer wat mooie foto`s te maken van onze belevenissen. Het “verloren zoeken” was wel wat lastig zo tussen de bramen/frambozen struiken. Voldaan weer terug met een dummy in de bek! Ook de “vliegende dummy” die wij dan alleen heel kort door het beeld zagen vliegen vonden wij allemaal. Wij moesten over een “sleepspoor” heen lopen van de vorige groep. Dat had de Trainert natuurlijk niet verteld….. Gelukkig deden wij het allemaal erg goed, al zeg ik het zelf πŸ˜€ . De foto`s zijn hier te vinden.

High-five van Lex.DSC05639_resized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield