Jump!

DSC05469_resizedHoi allemaal,

Wat een lekkere frisse dag was het vandaag, heel koud dus… Niet voor mij maar voor mijn baasjes 😀 . Gelukkig heeft de baas wat mooie foto`s kunnen nemen, ondanks de koude vingers. Ik mocht weer apporteren, maar nu met een nieuw element erin. Er was namelijk een “kraal” gemaakt van een hekwerk. Hier kwam dan een dummy in en die moest ik ook ophalen. Er was een heel klein ingangetje open DSC05441_resizedgelaten en zo slim als ik ben gebruikte ik die dus 😉 . Ben er ook uiteindelijk een keertje overheen gesprongen hoor! Het uit het zicht blijven liggen ging ook erg goed. We hebben het allemaal prima gedaan en het was een leuke training. De foto`s zijn hier te vinden.

High-five van Lex!

2 comments on “Jump!

  1. Wat zijn de actiefoto’s weer geweldig! Ondanks de kou en gure wind was het een succesvolle training! Daarom is het zo ontzettend leuk om dat allemaal terug te zien in jouw mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield