In vliegende vaart

DSC05726_resizedHoi allemaal,

Het was een leuke training afgelopen vrijdag. De fotograaf was er gelukkig ook weer bij. Wij mochten in vliegende vaart de dummy`s terugbrengen bij onze baasjes. Lilly en Benthe mochten het water-apport iets dichter bij de kant ophalen. Nog wat eng misschien dat water? Het ophalen van de duif was het hoogtepunt van de training. De een is daar een stuk voorzichter mee dan een ander…… Het zal vast wel goed komen 😉 . De foto`s staan hier.
DSC05719_resized

 

High-five van Lex.

 

 

One comment on “In vliegende vaart

  1. Wat zijn de foto’s weer geweldig! De passie spat er van af! Het is iedere keer een feestje om “onze” honden zo mooi in actie te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield