Weekendje Winterswijk

IMG_0690_resizedHallo allemaal!

Het was een heerlijk weekendje weg en wat een mooi weer hebben we gehad zeg….. Samen met de baasjes een flinke wandeling gemaakt rond het “Buurserzand”, een natuurgebied bij Haaksbergen. In Winterswijk hadden we een leuk huisje met een open haard, wat de baas erg leuk vind en een grote omheinde tuin DSC06234_resizedvoor mij 😀 Ideaal zullen we maar zeggen! Zondag hadden we afgesproken met Tjark en Berna van kennel “Van ’t Sleeswijck” waar ook ik vandaan kom. De baasjes hebben lekker kunnen bijkletsen, er was genoeg te vertellen! Ik mocht nog even spelen met mijn oma Fayka, moeder Serah en half-zusje Siska. Al met al hebben wij met zijn allen genoten en er zijn ook nog wat foto’s gemaakt en die staan hier!

High five van Lex!

One comment on “Weekendje Winterswijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield