Nieuwe vrienden!

DSC06381_resizedHoi allemaal,

Vorige week ben ik overgegaan naar een nieuwe groep! Allemaal nieuwe vriendinnetjes dus en ook die ik al kende van de vorige groep, maar die al eerder over mochten.  Mijn eerste primeur was een mooie gans apporteren, had ik nog nooit gedaan. Met een beetje hulp van de trainert heb ik ‘m toch mooi naar de baas gebracht! Dirigeren is voor mij een hele nieuwe tak van sport, mijn baas DSC06392_resizedvertelt van een afstandje wat ik moet doen, maar ik heb het nog niet helemaal goed begrepen. Goed oefenen dus de komende weken! Al met al vond ik het een geslaagde les en ik vond het erg leuk om nieuwe dingen te leren! Op naar de volgende keer. De baas heeft nog wat mooie foto’s gemaakt en die staan hier!

High five van Lex!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield