En toen was Lex er….

download (2)Hallo allemaal! Ik ben Lex.

Mijn naam is voluit Lex Serah van `t Sleeswijck en ik ben een Drentsche Patrijshond. Ik ben geboren op 15 mei 2013 in Winterswijk en ik woon nu bij Niels en Marianne in Heerhugowaard. Ik groei als kool en ik heb een leuke snuit en mooie oren. Later als ik groot ben krijg ik ook een mooie staart. Ik sta al lekker hoog op mijn poten, dus kan bij steeds meer…… Vindt de baas niet zo geslaagd hoor! Ik hou een blog bij en een fotogalerij, zodat iedereen op de hoogte is van mijn vorderingen. Kunnen mijn bazen ook nog eens teruglezen wat ik allemaal beleefd heb!

9 comments on “En toen was Lex er….

  • Beste Tjark en Berna,

   Hartelijk dank voor de felicitatie en goed om te horen dat jullie het ook leuk vinden.

   Niels en Marianne en een natte neus van Lex.

 1. Beste Niels, Marianne en Lex,

  Het was weer voor iedereen gezellig bij het obdammer meertje πŸ™‚
  Pako en Jessy hebben zich beestachtig vermaakt, liggen nu opgerold in een hoekje bij te komen.
  Prettig weekeind en tot de volgende keer πŸ™‚

  Grtz, Pim, Pako en Jessy.

  • Hoi Pim, Pako en Jessy,

   Lex is onderhand alweer bijgekomen van het geren en gezwem. Lekker opgedroogd en weer schoon genieten van een bak met vlees. Heerlijk…!

   Tot de volgende keer,

   Niels, Marianne en Lex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Anti-Spam door WP-SpamShield